بهترین میکروفون برای تولید محتوا کدام است؟

بهترین میکروفون برای تولید محتوا چیست؟ میکروفون بی سیم بهتر است یا با سیم؟ بهترین میکروفون یقه ای برای تولید محتوا را از کجا تهیه کنیم؟ اگر شما هم در جستجوی یک میکروفون مناسب برای تولید محتوا هستید تا با بهترین کیفیت، صدا را به صورت مجزا ضبط کند و خروجی قابل قبولی داشته باشد، حتما تا انتها با ما همراه باشید، چرا که قصد داریم چند مورد از بهترین میکروفون برای تولید محتوا را خدمت شما معرفی کنیم.

بخش مهمی از تولید محتوای باکیفیت را صدای آن تشکیل می‌دهد. طبیعتا برای تولیدمحتواهای تصویری در اینستاگرام، یوتیوب، آپارات و دیگر پلتفرم های فضای مجازی، باید یک میکروفون خوب داشت. با توجه به اینکه، امروزه استفاده از میکروفون های یقه ای بی سیم، به علت راحتی نصب و استفاده، رایج شده است، در همین ابتدا بگوییم که اگر در حوزه اینستاگرام فعال هستید و می‌خواهید با گوشی موبایل تولید محتوا کنید، حتما از یک میکروفون بی سیم یقه ای استفاده کنید.

نوع پیشرفته ترین میکروفون برای تولید محتوا، میکروفون های رومیزی هستند که برای ضبط صدای باکیفیت گوینده ها و دوبلورها استفاده می‌شود و اغلب نریشن ها در استودیوهای گوناگون، با استفاده از همین میکروفون ها ضبط می‌شود.

حالا با هم در این مقاله از مجله اینترنتی ساترین، قصد داریم بهترین میکروفون برای تولید محتوا را برای شما در یک لیست جذاب، معرفی کنیم.

پیشنهاد میکروفون برای تولید محتوای جذاب

در این بین، میکروفون های زیادی در بازار هستند که از نظر نحوه اتصال به دو نوع:

  • بی سیم
  • با سیم

دسته بندی می‌شوند.  هر کدام از آنها مزایا و معایبی دارند که بد نیست در این قسمت و قبل از معرفی چند میکروفون عالی برای تولید محتوا، به آن بپردازیم تا اگر قصد خرید دارید، بتواند کمک کننده باشد.

راهنمای انتخاب بهترین میکروفون برای تولید محتوا

مزایا و معایب میکروفون باسیم چیست؟

بدون شک، یکی از ارزان ترین انتخاب هایی که می‌توانید داشته باشید، میکروفون با سیم است. میکروفون های با سیم، تراشه های نسبتا خوبی برای ضبط صدا دارند و می‌توانند با کاهش سر و صدای اطراف، صدای باکیفیت را از گوینده ضبط کنند. البته بعد از آن، احتمالا نیاز به ادیت صدا هم داشته باشید.

مزیت مهمی که میکروفون های باسیم دارند، این است که عملکرد پایدار و بدون نیاز به باتری دارند. یعنی دیگر نیازی نیست شما نگران تمام شدن شارژ این میکروفون ها باشید، چرا که انرژی خود را از طریق اتصال به دستگاه ها ( مثل گوشی، لپ تاپ و غیره) تامین می‌کند.

اما یک عیب بزرگ این نوع میکروفون ها، سیم دار بودنشان است. داشتن سیم، محدودیت های زیادی را برای گوینده ایجاد می‌کند، علاوه بر اینکه، امکان تحرک در تصویر با میکروفون های باسیم، بسیار دشوار است.

مزایا و معایب میکروفون بی سیم چیست؟

جدیدترین نوع میکروفون برای تولید محتوا، در انواع بی سیم تولید می‌شود. مزیت مهم آنها این است که محدودیت های وجود سیم در آنها دیده نمی‌شود و به همین دلیل، می‌توان با انعطاف بیشتری، اقدام به تولید محتوا با استفاده از این میکروفون ها نمود. راحتی در اتصال به انواع گوشی از طریق بلوتوث یا وای فای، از دیگر مزیت های استفاده از میکروفون بی سیم است.

میکروفون بی سیم، اما با یک باتری درونی کار می‌کند و احتمالا بیش از یک مدت معنی، نمی‌تواند به صورت بدون وقفه، اقدام به ضبط صدا کند. ولی نمونه های اورجینال و با برند معتبر آن، صداهای بسیار تر و تمیز و آینه ای را تحویل می‌دهند که قابل تحسین است.

با توجه به اینکه تجربه ضبط صدا را هم با میکروفون بی سیم و باسیم داشته ام، به شدت توصیه می‌کنم که از میکروفون های بی سیم استفاده کنید. بدون شک، کاربری این میکروفون ها راحت تر است و جنس صدایی که ما می‌خواهیم را به ما تحویل می‌دهد. تراشه های به کار رفته در میکروفون های بی سیم، بسیار قدرتمند هستند و علاوه بر آن، در نمونه های جدیدتر، باتری های با ظرفیت بالا در آنها به کار رفته است که منجر به بازدهی طولانی تر بعد از یکبار شارژ خواهد شد.

اما اگر محدودیت بودجه دارید، استفاده از میکروفون باسیم فعلا برای شما منطقی تر است.

حالا که به صورت مختصر به مقایسه میکروفون های بیسیم و باسیم و همچنین مزایا و معایب آنها پرداختیم، بهتر است در اینجا چند مدل میکروفون مناسب برای تولید محتوا را خدمت شما معرفی کنیم:

1- میکروفون بویا مدل by-wm4 بی سیم

یکی از برندهایی که اقدام به تولید تجهیزات صدابرداری باکیفیت می‌کند، شرکت بویا است. یکی از مدل هایی که در لیست بهترین میکروفون برای تولید محتوا به آن اشاره خواهیم کرد میکروفون یقه ای بویا مدل by-wm4 بی سیم خواهد بود.

با استفاده از یک جک 3.5 میلی متری به درگاه گوشی یا دستگاه های دیگر متصل می‌شود. وزن آن 47 گرم است و منبع انرژی ان یک باتری داخلی قلمی قابل تعویض است که بازدهی نسبتا خوب و طولانی دارد.

مزیت این میکروفون، وزن بسیار سبک و ابعاد کوچک آن است. ضبط صدا با استفاده از میکروفون بویا مدل by-wm4 بی سیم تا فاصله 50 متری امکانپذیری است و شما می‌توانید برای دور شدن از سوژه، تا این فاصله، برنامه ریزی کنید. بدون شک، به خاطر کاربرد تراشه های قدرتمند و همچنین توانایی در کاهش نویز، خروجی فوق العاده ای به ما تحویل خواهد داد.

با تهیه دو باتری قلمی، می‌توان از آن برای ساعت ها و روزها استفاده نمود.

از دیگر مزیت های استفاده از میکروفون بویا مدل by-wm4 بی سیم، وجود فیلتر نرم کنندگی صدا است که برای بهتر شدن جنس صدا در تولیدمحتوای تصویری، کاربردهای فراوانی دارد. علاوه بر آن، از این قابلیت، می‌توانید برای تولید پادکست و تولیدمحتوای صوتی نیز اقدام کنید و خروجی آن شما را شگفت زده خواهد کرد.

در یک مقاله به صورت کامل، به تمامی تجهیزات تولید محتوا که احتیاج داریم، گریزی داشتیم که می‌توانید آن را مطالعه فرمایید.

2- میکروفون یقه ای ایراسکای (AirSky Dual Mic Type-C)

یکی دیگر از انواع بهترین میکروفون ها برای ضبط صدا و تولیدمحتوای تصویری که می‌توانید داشته باشید، میکروفون بی سیم یقه ای مدل AirSky Dual Mic است.

به تازگی استفاده از این نوع میکروفون ها به خاطر قابلیت هایی که دارند، روایج یافته است و قیمت بسیار مناسبی هم دارند که حتی با بودجه محدود هم می‌توان آنها را تهیه کرد.

یک ست کامل به همراه دو میکروفون ( برای ضبط دو نفره) یک کیس شارژ و یک رابط برای اتصال با گوشی، با خرید میکروفون بی سیم یقه ای مدل AirSky Dual Mic، نصیبتان خواهد شد. این رابط هم برای گوشی های سامسونگ و هم برای گوشی های آیفون قابل استفاده است.

در واقع این رابط، نقش گیرنده و میکروفون هایی که به یقه متصل می‌شوند، نقش فرستنده را ایفا می‌کنند و صدای نهایی روی موبایل شما ذخیره می‌شود. بلافاصله بعد از اتصال رابط به گوشی، می‌توانید اقدام به فیلمبرداری کنید، تا صدا از درگاه میکروفون های این ست دریافت و به گوشی شما ارسال گردد، به همین راحتی و سادگی.

شایان ذکر است که استفاده از این نوع میکروفون نیاز به اپلیکیشن یا دانش خاصی ندارد.

دارای نمایشگر آنالوگ برای نمایش درصد باتری و آنتن دهی، فرستنده و گیرنده نیز هست. برای شارژ مجدد، باید میکروفون ها را درون جعبه کیس قرار دهید و سپس از طریق کیس، این میکروفون ها شارژ خواهند شد.

کاهش نویز، کاهش صدای اطراف و ضبط صدا به صورت 360 درجه، از مهمترین مزیت های استفاده از ست میکروفون بی سیم یقه ای مدل AirSky Dual Mic می‌باشد.

همچنین این میکروفون، دارای فیلتر نرم کنندگی صدا نیز هست.

3- میکروفن بی سیم گرین لاین مدل Digital Display Type-C

یکی دیگر از بهترین انتخاب هایی که می‌توانید برای تولید محتوا و ضبط صدای باکیفیت داشته باشید، میکروفن بی سیم گرین لاین مدل Digital Display Type-C است.

همانند مدل قبلی، دارای یک جفت میکروفون به همراه رابط اتصال به گوشی ( هم آیفون و هم اندروید) و روی کیس شارژ آن می‌توان از درصد شارژ به واسطه نمایشگر آنالوگ مطلع شد.

این یکی از پیشنهادهای ما برای تهیه است، بدون شک کیفیت ضبط صدای فوق العاده ای ارائه می‌کند و می‌توان از خروجی آن به خوبی این قضیه را متوجه شد. اتصال به گوشی بدون هیچ دردسری انجام می‌شود و ضمن اینکه نیاز به برنامه پیچیده ای برای آن نیست.

وزن آنهم سبک است و می‌توان برای ضبط صدای تکی یا دونفره ( دیالوگ) استفاده نمود. با استفاده از درگاه تایپ C و همچنین یک مبدل آیفون، قابلیت اتصال به همه انواع گوشی را دارا است.

4- میکروفون بی سیم حرفه ای رود مدل Wireless Me

بدون شک، یکی از بهترین برندهای تولیدکننده تجهیزات ضبط صدا، رود است که نمونه های حرفه ای آن مثل کاندنسرهایی که در استودیوها استفاده می‌شود، وجود دارند.

میکروفون بی سیم حرفه ای رود مدل Wireless Me، یکی از بهترین انتخاب ها برای ضبط صدای بسیار باکیفیت با دوربین موبایل است. البته توجه داشته باشید که قیمت آن نسبتا به مدل های قبلی که معرفی کردیم بسیار بالاتر است و شاید هرکسی نتواند آن را تهیه کنید.

این میکروفون هم به صورت گیرنده و فرستنده عمل می‌کند، گیرنده آن از طریق سیم های با تایپ مختلف، می‌تواند به انواع گوشی و حتی دوربین حرفه ای متصل شود.

این میکروفون حرفه ای برد 100 متری دارد و انتظار 7 ساعت شارژدهی مستمر از آن را در حالت فعالیت و 72 ساعت در حالت آماده باش را خواهیم داشت.

جمع بندی و نتیجه گیری نهایی

برای تولید محتوای حرفه ای تر، بدون شک به تجهیزات حرفه ای و تخصصی نیز احتیاج داریم. یکی از این تجهیزات، میکروفون برای تولید محتوا است.

ما در اینجا سعی کردیم لیستی از بهترین میکروفون برای تولید محتوا را خدمت شما ارائه دهیم تا از بین آنها انتخاب خوبی داشته باشید.

مدل های معرفی شده، طبق تجربه ای که داشتیم، همگی مدل‌های بی سیم بودند، اما میکروفون های بیسیم هم با قیمتی بسیار پایین، قابل تهیه هستند. حداقل اگر بودجه کفی ندارید، توصیه می‌کنیم یکی از میکروفون های سیم دار را تهیه نمایید تا صدای باکیفیت تری بتوانید در محتوای صوتی یا تصویری داشته باشید.

ما همواره در استودیو ساترین، در تلاش هستیم تا بهترین محتوا را در اختیار شما قرار دهیم که برای شما کاربردی و مفید باشد و امیدواریم از آن لذت برده باشید.

استودیو ساترین، فعال در حوزه عکاسی صنعتی حرفه ای است و با مدیریت استاد شجاع الدین آقایی، فعالیت می‌کند و می‌توان عقبه آن را دو دهه پیش دانست. بنابراین برای سفارش محتوای تصویری حرفه ای، می‌توانید روی ساترین حساب ویژه باز کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا