بهترین دوربین بدون آینه عکاسی صنعتی

بهترین دوربین بدون آینه عکاسی صنعتی کدام است؟ کدام یک از دوربین های بدون آینه برای عکاسی صنعتی مناسب تر هستند؟ چه مدل دوربینی برای عکاسی صنعتی بخریم؟ اگر به واسطه شغلتان در صدد یافتن دوربین بدون آینه عکاسی صنعتی مناسب هستید، توصیه می‌کنیم این مقاله را از دست ندهید، در واقع ما در این محتوا به معرفی چند مدل از دوربین های بدون آینه پرداختیم که برای عکاسی و فیلمبرداری صنعتی مناسب هستند. توجه داشته باشید که این محتوا در فروردین ماه 1403 یعنی سال 2024 و بر اساس آخرین به روز رسانی های دوربین های جهان نگارش شده است.

عکاسی صنعتی، یکی از رسته های عکاسی حرفه ای است. در این نوع عکاسی، بیشتر هدف تصویربرداری از محصولات یا مراکز صنعتی است. بنابراین استفاده از دوربین خوب، به جهت داشتن خروجی بهتر الزامی خواهد بود. دوربین های زیادی هستند که برای عکاسی صنعتی مورد استفاده قرار می‌گیرند، اما با توجه به فراگیر شدن دوربین های بدون آینه، قصد داریم به معرفی دوربین بدون آینه عکاسی صنعتی بپردازیم.

معرفی بهترین دوربین بدون آینه عکاسی صنعتی

دوربین های بدون آینه را می‌توان نسل جدید دوربین های دیجیتال در حال حاضر دانست. این نوع دوربین ها عملکرد فوق العاده ای در فوکوس خودکار از خود نشان داده اند، همچنین به خاطر حذف آینه، ابعادشان کوچک‌تر و وزنشان سبک‌تر شده است. بسیاری از عکاسان حرفه ای، از دوربین بدون آینه برای عکاسی صنعتی و تبلیغاتی استفاده می‌کنند.

عکاسان حرفه ای از کدام دوربین های بدون آینه برای عکاسی صنعتی استفاده می‌کنند؟ اگر دوست دارید پاسخ آن را بدانید، ما بهترین دوربین بدون آینه عکاسی صنعتی را برای شما معرفی خواهیم کرد که بیشتر مورد استفاده عکاسان حرفه ای است.

معرفی چند مدل دوربین بدون آینه عکاسی صنعتی

طرف دیگر دوربین بدون آینه عکاسی صنعتی، دوربین های DSLR هستند. این دوربین ها رایج ترین نوع تجهیزاتی است که برای عکاسی و فیلمبرداری استفاده می‌شوند و اکنون نسبت به دوربین های بدون آینه دارای کاربرد بیشتری هستند، چون جامعه آماری استفاده از آن به مراتب بیشتر از انواع مدل های بدون آینه است.

دوربین های بدون آینه، رفته رفته در حال جا افتادن هستند و هنوز مدل های DSLR انتخاب برخی از افراد است.

ولی با توجه به پیشرفت های چشمگیری که دوربین های بدون آینه داشته اند، انتظار می‌رود که اقبال عکاسان برای استفاده از این نوع دوربین بسیار بیشتر از قبل سرعت بگیرد.

در بحث عکاسی صنعتی، چند مورد بسیار حائز اهمیت است:

  • فوکوس خودکار. با توجه به اینکه در بسیاری از موارد، فوکوس کشی دستی سخت است، عکاس باید از حالت فوکوس خودکار استفاده نماید. فوکوس خودکار، سرعت عکاسی صنعتی را افزایش می‌دهد و این موضوع برای عکاس بسیار مهم است. دوربین های بدون آینه، عملکرد چشمگیری در فوکوس خودکار از خود نشان می‌دهند و برای همین، انتخاب خوبی در این زمینه خواهند بود. مثلا در عکاسی از محصول، فوکوس تاثیر بسزایی در کیفیت خروجی نهایی و مورد انتظار ما خواهد داشت.
  • تشخیص نور. تشخیص نور در فضاهای روباز و سربسته، بر عهده سنسورهای دوربین است. سنسورهای دوربین بدون آینه در تشخیص نور، عملکرد بهتری نسبت به دوربین های بدون آینه دارند.
  • وزن سبک تجهیزات. به خاطر اینکه ممکن است عکاسی صنعتی ساعتها به طول بیانجامد و در طول این مدت قرار است دوربین و لنز روی دست عکاس باشد، بهتر است که انتخاب، دوربین های سبک و کوچک باشد. دوربین های DSLR بدنه سنگین تر و بزرگ تری نسبت به دوربین های بدون آینه دارند، در نتیجه انتخاب دوربین بدون آینه عکاسی صنعتی برای کاهش خستگی دست ها، گزینه بهتری است.

اگر چه استفاده از دوربین DSLR برای عکاسی صنعتی هنوز هم رایج است، اما رفته رفته با پیشرفت قابلیت هایی که دوربین های بدون آینه دارند، عکاسان به سمت استفاده از این دوربین ها خواهند رفت.

پیشنهاد بهترین دوربین بدون آینه عکاسی صنعتی

بهترین دوربین های بدون آینه عکاسی صنعتی عبارتند از:

1- دوربین سونی آلفا a7 IV

بدون شک، یکی از بهترین دوربین های بدون آینه حال حاضر موجود در بازار، دوربین سونی آلفا 7 است. این مدل، دارای 759 نقطه تشخیص برای فوکوس خودکار است، بنابراین عملکرد فوق العاده ای برای ایجاد تمایز بین سوژه و بکگراند آن خواهد داشت.

اما این، تنها نقطه قوت دوربین سونی آلفا 7 نیست. بلکه ویژگی های دیگری هم دارد که آن را به صدر لیست بهترین دوربین بدون آینه عکاسی صنعتی ما آورده است.

سنسور 33 مگاپیکسلی در کنار تراشه های قدرتمند پردازنده در این دوربین، به عکاس این قابلیت را می‌دهند که بتواند تا 10 فریم بر ثانیه عکاسی نماید.

همچنین با استفاده از دوربین سونی آلفا 7 می‌توان فیلمبرداری 4K را به صورت 60p انجام داد و در صورتی که کارفرما نیاز به فیلمبرداری با کیفیت دارد، فقط کافی است حالت آن را از عکاسی به فیلمبرداری تغییر دهید.

همه افرادی که از سونی آلفا 7 برای فیلمبرداری استفاده می‌کنند، اذعان کرده اند که این مدل دوربین سونی، در فیلمبرداری فوق العاده عمل می‌کند و تصاویر سینمایی را برای آنها به ارمغان می‌آورد. تصاویر ثبت شده بر پایه رنگ های زنده و واقعی که مشاهده آن در نمایشگرهای بزرگ، همه بینندگان را متحیر خواهد کرد.

دوربین بدون آینه عکاسی صنعتی سونی آلفا 7

بنابراین برای فیلمبرداری و ساخت تیزر تبلیغاتی حرفه ای نیز، دوربین سونی آلفا 7 می‌تواند یک ابزار تخصصی و کارآمد باشد.

برای فیلمبرداری با لرزش کمتر یک لرزشگیر اپتیکال درون این دوربین تهیه شده است که نسبت به نمونه های قدیمی تر بهینه سازی شده است و بدون نیاز به ابزار خاصی، می‌توان با لرزش کمتر، اقدام به فیلمبرداری نمود.

به جهت کنترل از راه دور سونی آلفا 7 می‌توانید از قابلیت wifi آن استفاده کنید و علاوه بر انتقال تصاویر و ویدئوها، امکاناتی بی نظیر برای مدیریت این مدل دوربین بدون آینه سونی، در اختیار داشته باشید.

شایان ذکر است که دوربین بدون آینه عکاسی صنعتی سونی آلفا a7 نیاز به لنز برای نمایش کامل عملکرد خیره کننده خود است. پس استفاده از لنزهای حرفه ای را برای این دوربین نباید فراموش کرد.

در حال حاضر قیمت دوربین سوتی Alpha a7، چیزی بالغ بر 130 میلیون تومان است که البته بدون لنز و بدون شارژر است.

2- دوربین کانن R5

از دیگر دوربین های بدون آینه برتر حال حاضر در جهان، باید به دوربین کانن R5 ( Canon EOS R5) اشاره کنیم. این دوربین در عکاسی و فیلمبرداری توانایی های خیره کننده ای از خود نشان می‌دهد. همچنین با توجه به سنسور 45 مگاپیکسلی آن، باید انتظار داشت که در عکاسی صنعتی نیز درخشان ظاهر شود.

عملکرد دوربین کانن R5 در موضوع فوکوس خودکار بسیار حیرت آور است. وجود 1053 نقطه تشخیص نور برای فوکوس خودکار در این دوربین، نشان دهنده این است که به راحتی می‌توان در عکاسی با سرعت بالا، تشخیص سوژه و فوکوس روی آن را به سنسورهای دوربین سپرد و به آن اعتماد کرد.

در دوربین بدون آینه کانن R5، عکاس می‌تواند تصویربرداری با سرعت 20 فریم بر ثانیه را تجربه کند که در نوع خود بی نظیر است.

دوربین بدون آینه عکاسی صنعتی کانن R5

در دوربین بدون آینه Canon R5، امکان تصویربرداری با کیفیت 8k با سرعت 30 فریم بر ثانه و کیفیت 4K با سرعت 120 فریم بر ثانیه وجود دارد. بنابراین، امکان تصویربرداری پروژه های صنعتی و تبلیغاتی جهانی با استفاده از این دوربین وجود دارد. یک دوربین آبرومندانه که می‌توانید برای فیلمبرداری از پروژه ها نیز روی آن حساب باز کنید.

این دوربین نیز دارای قابلیت اتصال بیسیم از طریق وای فای و بلوتوث با آخرین فناوری های پیشرفته روز دنیا می‌باشد.

قیمت این دوربین در حال حاضر چیزی نزدیک به 215 میلیون تومان است و یک انتخاب فوق العاده و حرفه ای برای عکاسان حرفه ای خواهد بود.

3- دوربین نیکون Z8

نیکون، برند بعدی است که مدل بدون آینه آن که برای عکاسی صنعتی مناسب است، معرفی خواهد شد.

همه می‌دانند که نیکون، یکی از رقبای سرسخت کانن در تولید تجهیزات تصویربرداری است. در این مدل دوربین یعنی (Nikon Z8) ما امکانات و قابلیت های مشابهی در مقابل دوربین کانن R5 داریم و در برخی امکانات نیکون و در برخی دیگر کانن برنده نبرد دوربین های بدون آینه خواهد بود.

دوربین نیکون دارای سنسور 45.7 مگاپیکسلی برای تصویربرداری است. بنابراین تا اینجا، ثابت کرده است که از نظر کیفیت تصاویر، بهتر عمل می‌کند، البته مقدار این برتری، چشمگیر نیست.

دوربین نیکون Z8 دارای 493 نقطه تشخیص فوکوس خودکار است. در فوکوس خودکار، طبیعتا هر چه تعداد نقاط تشخیص بیشتر باشد، دوربین عملکرد بهتری از خود برجای خواهد گذاشت. در این مورد، دوربین نیکون برتری خود را به دوربین کانن از دست می‌دهد.

امکان فیلمبرداری 8K با سرعت 30 فریم بر ثانیه و فیلمبرداری با کیفیت 4K با حداکثر سرعت 120 فریم بر ثانیه، نشان می‌دهد که کیفیت تصویربرداری در این دوربین بالا است و می‌تواند شانه به شانه دوربین R5 کانن پیش برود.

دوربین بدون آینه عکاسی صنعتی نیکون Z8

یکی از نکات برتری در دوربین نیکون Z8، سرعت عکاسی است. عکاس حرفه ای می‌تواند با سرعت 20 فریم بر ثانیه ( در فرمت RAW) و سرعت 30 فریم بر ثانیه (فرمت JPEG) اقدام به عکاسی نماید.

همانند دوربین کانن R5 در این دوربین بدون آینه عکاسی صنعتی برند نیکون هم از یک لرزشگیر 5 محوره اپتیکال استفاده شده است.

اتصال بیسیم با این دوربین از طریق آخرین نسل وای فای و بلوتوث که در نیکون Z8 تعبیه شده اند، امکان پذیر خواهد بود.

دوربین نیکون Z8 در حال حاضر قیمتی در حدود 250 میلیون تومان دارد که نسبت به نمونه کانن گران تر است. اما در هر صورت باید از این مدل دوربین به عنوان یک مدل بدون آینه فوق حرفه ای یاد کرد.

جمع بندی و سخنان پایانی

ما در این مقاله که در تحریریه استودیو ساترین آماده شده، 3 مدل دوربین بدون آینه عکاسی صنعتی را معرفی کردیم. این دوربین ها چه برای فیلمبرداری و چه برای عکاسی صنعتی مناسب هستند و می‌توانند خروجی حرفه ای از تصاویر ارائه دهند.

در بین گزینه هایی که معرفی کردیم، دوربین سونی آلفا a7 به خاطر قیمت مقرون به صرفه و همچنین قابلیت های متعددی که دارد، رایج تر است، اما همانطور که مشاهده کردید، نمونه های دیگر که در مورد 2 و 3 معرفی کردیم، دارای کیفیت بالاتری هستند، همچنین عملکرد آنها در تصویربرداری فوق العاده است.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا