آموزش عکاسی از نوزاد در بیمارستان

یکی از مهمترین روزهایی که پدر و مادرها همیشه به خاطر خواهند داشت، روز تولد فرزندشان است. از همین رو، خیلی ها دوست دارند که از این لحظه و در همان دقایق ابتدایی، تصاویری داشته باشند. تقاضای عکاسی از نوزاد در بیمارستان معمولا بالا است و خیلی از خانواده ها به دنبال آتلیه هایی هستند که این خدمات را ارائه می‌کنند. پس با توجه به این موضوع و استقبال بالا از این نوع عکاسی، تصمیم گرفتیم که در مورد آموزش عکاسی از نوزاد در بیمارستان آموزش هایی را خدمت شما ارائه دهیم.

برای عکاسی از نوزاد در بیمارستان، کار چندان سختی در پیش نداریم. در وهله اول باید وقت شناس باشیم. در وهله دوم باید تجهیزات کامل به همراه داشته باشیم. در وهله سوم هم باید دوربین را روی تنظیمات ایده آل خود قرار دهیم. بعد هم منتظر بایستیم تا در فرصت مناسب از نوزادانی که به تازگی به دنیا آمده اند، عکاسی کنیم.

می‌توان در این لحظات، تصاویری رویایی ثبت کرد که هر خانواده ای، روزی به آن خواهد نگریست و تجدید خاطره خواهد شد و خاطرات زیبای لحظات به دنیا آمدن نوزاد را به یاد خواهند آورد.

برای عکاسی از مادر و نوزاد در بیمارستان، باید به اندازه کافی حوصله داشته باشید. به خاطر شرایطی که مادر و فرزند دارند، هر اتفاق غیر منتظره ای ممکن است رقم بخورد. پس باید با صبر و حوصله، منتظر فرا رسیدن زمان مناسب برای عکاسی باشید.

گام به گام با آموزش عکاسی از نوزاد در بیمارستان

در عکاسی از نوزادان در بیمارستان، باید عکاس به شدت دقت به خرج دهد. این تصویر، قرار است تا سال های سال مورد بازبینی قرار گیرد و هر از چندگاهی در سال های بعد، به نمایش عموم گذاشته شود. پس اگر تصویری به یادماندنی و خوب ثبت کنید، تا سالها در ذهن مشتریان تان باقی خواهد ماند و کارتان در میان بینندگان مورد ستایش قرار خواهد گرفت.

استودیو ساترین دارای دو دهه سابقه در زمینه عکاسی حرفه ای است و از همین رو، در اینجا قصد دارد تمامی تجربیاتی که در زمینه عکاسی 48 ساعت اول زندگی نوزاد بدست آورده را به شما هم منتقل نماید. پس با تمام دقت این محتوای با ارزش را که برای شما نگارش شده است، مطالعه فرمایید.

برای عکاسی نوزاد در بیمارستان طبق مراحلی که در این بند نگارش شده است، به پیش بروید.

1- مجوزها و هماهنگی های لازم را برای حضور در بیمارستان داشته باشید.

برای حضور در بیمارستان، نیازمند مجوز هستید. شما باید مجوزهای خود را به حراست بیمارستان ارائه دهید تا آنها شرایط را برای حضور شما در این فضای حساس، بررسی کنند. بعد از تایید بیمارستان، شما می‌توانید در روزهای تعیین شده برای عکاسی مراجعه فرمایید. همچنین تایم حدودی به دنیا آمدن نوزادان را باید در نظر داشته باشید. عکاسی باید در 48 ساعت اول انجام شود، نیاز نیست حتما و سریع بعد از به دنیا آمدن نوزاد عکاسی را شروع کنید. چون معمولا مادرها هم دوست دارند در تصویر باشند و شرایط روحی مادر بعد از فراغت، آنچنان خوب نیست که بتوانند با روحیه جلوی دوربین حاضر شوند.

پس می‌توانید تا 48 ساعت بعد از بدنیا آمدن نوزاد، کار عکاسی را انجام دهید. نیازی به عجله کردن در این مورد نیست، چون انسانها به تصاویر خود خیلی حساس هستند و اگر اصرار بیش از اندازه داشته باشید و در همان ساعات اولیه عکاسی را انجام دهید، ممکن است به دل مادر ننشیند و هر وقت عکس خود را ببیند، از این موضوع گلایه مند باشد.

2- حال و هوای بیمارستانی را هم در پس زمینه به تصویر بکشید.

سوژه های اصلی شما نوزاد و در گاهی اوقات به همراه مادرشان هستند. عکاسی داخل بیمارستان قرار است انجام شود و با عکاسی جاهای دیگر مثل آتلیه متفاوت است. عکس آتلیه را هم می‌شود چند روز بعد گرفت، اما عکس 48 ساعت اول مخصوص داخل بیمارستان است. پس المان هایی که می‌توانند حال و هوای بیمارستان را در تصاویر ایجاد کنند را هم به طور ویژه در نظر داشته باشید. مثلا برچسب هایی که دور دست و پای نوزادان می‌زنند، تخت مخصوص، لباس بیمارستان، الگوهای بیمارستانی و غیره می‌توانند این حس و حال را به خوبی در تصاویر ایجاد کنند.

حالا چند ایده وجود دارد که به شما کمک می‌کند حال و هوای بیمارستان را بهتر به تصویر بکشید.

  • از نوزاد در آغوش مادر با لباس بیمارستان عکاسی کنید. یکی از ایده هایی که می‌توانید از آن پیروی کنید، این است که نوزاد را داخل آغوش مادر قرار دهید و عکاسی انجام دهید. به شرط اینکه مادر با همان لباس بیمارستان باشد. این کار را می‌توانید روی تخت هم انجام دهید، یعنی مادر خوابیده و فرزند خود را در آغوش امن خود گرفته است.
  • از روی تخت نوزادی عکس بگیرید. می‌توانید از روی تخت نوزادی و هنگامی که نوزاد در خواب آرام به سر می‌برد، عکاسی را انجام دهید. در این مورد، سعی کنید ترکیب بندی را رعایت کنید و سوژه را در یک موقعیت مناسب از کادر دوربین خود قرار دهید و سپس عکاسی را انجام دهید.
  • کمی از سوژه فاصله بگیرید. اشکالی ندارد اگر کمی از سوژه فاصله بگیرید و از تکنیک انباشت فوکوس استفاده نمایید. انباشت فوکوس کمک می‌کند که بتوانید وضوح فوکوس را بیشتر کنید و در عکاسی بیمارستانی از نوزاد هم می‌تواند سودمند باشد. کمی دورتر از سوژه، می‌تواند حال و هوای تصاویر بیمارستانی را در زمینه به تصویر بکشد.
  • از دیگر اعضای خانواده هم استفاده کنید. دیگر اعضای خانواده مثل پدر و مادر خانم، مادر شوهر و پدر شوهر و همچنین همسر از کسانی هستند که عکاس می‌تواند آنها را در کادر خود بگنجاند. همچنین برادر یا خواهر نوزادان هم سوژه مناسبی برای حضور در تصاویر خواهند بود.
  • از بیرون اتاق عکس بگیرید. بعضی از اتاق ها از بیرون دارای دید هستند. شما می‌توانید با خلاقیت خود، از پشت این فضا، تصاویری به یادماندنی و زیبا ثبت کنید که همچنین، نمایانگر حس و حال فضای بیمارستانی نیز خواهد بود.

این چند ایده به شما کمک می‌کند که تصاویر جذاب تری ثبت نمایید.

3- تجهیزات کامل عکاسی در بیمارستان را به همراه داشته باشید.

برای عکاسی در نوزاد، باید شما تجهیزات کاملی را به همراه داشته باشید. به غیر از دوربین و لنز مناسب، شما باید برای احتیاط نور هم به همراه داشته باشید. استفاده از سه پایه هم برای عکاسی از نوزاد در بیمارستان منطقی به نظر می‌رسد. سه پایه برای حذف لرزش های طبیعی دست بسیار سودمند خواهد بود. استفاده از سه پایه را افراد حرفه ای به شدت توصیه می‌کنند. پس احساس کسر شان برای عکاسی با سه پایه نداشته باشید.

اگر چه بهترین حالت، عکاسی نور طبیعی است اما ممکن است نور کافی برای عکاسی بنا به دلایل مختلف وجود نداشته باشد. شما باید تعدادی شاخه نور را به صورت پرتابل به همراه داشته باشید تا در صورت نیاز از آنها نیز استفاده نمایید.

4- بهترین موقع برای عکاسی از نوزاد در بیمارستان؟!

بهترین موقع برای عکاسی از نوزاد در بیمارستان بعد از طلوع آفتاب است. بهترین نور طبیعی که می‌تواند برای عکاسی از سوژه مورد استفاده قرار گیرد، در این لحظه از روز وجود دارد و شما می‌توانید از آن نهایت استفاده را ببرید. دیگر نیازی به نورپردازی مصنوعی هم نیست. علاوه بر افزایش کیفیت تصاویر در این هنگامه از روز، حس بهتری هم به خاطر دمای متعادل نور خورشید در تصاویر پدیدار خواهد شد.

اکثر آتلیه ها و استودیوهای عکاسی تخصصی که سفارش عکاسی نوزاد در بیمارستان را می‌پذیرند، قبل از طلوع آفتاب در محل حاضرند تا در بهترین موقع، عکاسی از نوزادان را انجام دهند. پس شما هم باید این تایم را برای حضور در بیمارستان هماهنگ کنید. علاوه بر وجود نور کافی در این هنگام، تداخلی هم در هنگام ترخیص مادر و نوزاد وجود نخواهد داشت.

5- از اسباب بازی ها و اکسسوری ها هم استفاده کنید.

برای عکاسی 48 ساعت اول از نوزاد، به منظور اینکه حال و هوای معصومانه و کودکانه بیشتر به چشم بخورد، می‌توان از اکسسوری ها و اسباب بازی ها در کنار نوزاد نیز استفاده کرد. وجود این المان ها معمولا حس خیلی خوبی را در تصویر ایجاد می‌کند.

6- از عکس های داخل فضای مجازی ایده بگیرید.

انسان امروزه برای ایده گرفتن در عکاسی اصلا کار سختی ندارد. تنوع بسیاری از عکس های بیمارستانی از نوزاد در داخل فضای مجازی وجود دارند. از گوگل گرفته تا پینترست، اینستاگرام، فری پیک و غیره که همگی دسترسی راحتی نیز برای شما دارند. تا می‌توانید، عکس هایی که در این سبک گرفته شده است را بیشتر ببینید. این تصاویر ذهن شما را برای عکاسی از نوزاد باز می‌کنند و به شما کمک می‌کنند که ایده های جدید را بیاید.

تا اینجا سعی کردیم در 6 مرحله به صورت کامل در مورد آموزش عکاسی از نوزاد در بیمارستان صحبت کنیم و امیدواریم نکاتی که بیان کردیم برای شما دلچسب و سودمند بوده باشد و بتواند باریکه ای در ذهن شما برای اجرای این نوع عکاسی ایجاد نماید.

جمع بندی و سخن پایانی

در این مقاله سعی کردیم به طور کامل آموزش عکاسی از نوزاد را بررسی کنیم و اگر مشکلی در این زمینه دارید، می توانید در بخش کامنت ها از ما بپرسید تا شما را راهنمایی کنیم. بسیاری از افراد نیاز به کسب تجربه بیشتر در این زمینه دارند که توصیه می کنیم به هیچ وجه از تجربه و اشتباه کردن نترسید، تا بتوانید بهترین راه را کشف نمایید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا