بهترین گوشی برای تولید محتوا

بهترین گوشی برای تولید محتوا چیست؟ کدام گوشی برای تولید محتوا کارایی بیشتری دارد؟ گوشی برای تولید محتوا با چه قیمتی می‌توانیم بخریم؟ اگر به دنبال یک گوشی به جهت تولید محتوا، عکاسی و فیلمبرداری و سپس انتشار آنها در فضای مجازی هستید، پیشنهاد می‌کنیم که حتما این مقاله از مجله اینترنتی استودیو ساترین را مطالعه فرمایید.

در سال های اخیر، گوشی های همراه به یک جزء جدایی ناپذیر از زندگی بشر تبدیل شده اند. اینکه همه کاری از گوشی همراه بر می‌آید، در این اتفاق بی تاثیر نیست. با ارتقا تراشه هایی که در گوشی به کار برده می‌شود، ما روز به روز شاهد پیشرفت عملکرد آن در قسمت های مختلف از جمله باتری، دوربین، رم، حافظه و غیره هستیم که در نهایت باعث وابستگی بیشتر انسان به این وسیله کاربردی می‌شود.

از طرفی، شبکه های اجتماعی نیز به بستری برای رشد و توسعه کسب و کارها تبدیل شده اند، همین موضوع باعث حضور گسترده مردم در بستر این شبکه ها شده است. شبکه های اجتماعی اغلب محتوا محور هستند و برای پیشرفت در آنها، باید در تولید محتوا قدرتمند عمل کرد. با توجه به پیشرفت های چشمگیری که تلفن های هوشمند داشته اند، بهترین وسیله برای تولید محتوا که اکنون در دسترس همگانی است و به علاوه نسبت به گزینه های دیگر مقرون به صرفه تر است، همین گوشی های موبایل خواهد بود. برای همین، خیلی از کاربران در صدر جستجوهای خود، به دنبال بهترین گوشی برای تولید محتوا هستند تا با استفاده از آن، بتوانند درآمد خود را بیشتر کنند و حضور فعال تری در فضای مجازی داشته باشند.

مشخصات بهترین گوشی برای تولید محتوا

اگر در جستجوی بهترین گوشی برای تولید محتوا هستید و بودجه محدودی دارید، در این مقاله به بررسی چند مورد مقرون به صرفه نیز پرداخته ایم. همچنین اگر مشکل مالی ندارید، بهترین گوشی هایی که در این لیست معرفی می‌شوند، قطعا انتخاب بهتری برای شما خواهند بود.

در انتخاب بهترین گوشی برای تولید محتوا، باید چه ویژگی هایی را در نظر بگیریم؟

قبل از اینکه به معرفی مدل های گوشی موبایل برای تولید محتوا بپردازیم، بیایید بررسی کنیم تا ببینیم گوشی مناسب برای تولید محتوا، باید چه ویژگی هایی داشته باشد؟ در واقع کدام خصوصیات گوشی موبایل ملاک انتخاب ما خواهند بود؟

مهمترین ملاک هایی که باید در انتخاب بهترین گوشی برای تولید محتوا در نظر بگیریم، در موارد زیر خلاصه می‌شوند:

کیفیت تصویربرداری

یکی از مهمترین مولفه هایی که در انتخاب گوشی برای تولید محتوا در لیست زیر در نظر گرفتیم، کیفیت تصویربرداری است. مقدمه تولید محتوا، فیلمبرداری و عکاسی است و قطعا در کیفیت تولید محتوا برای شبکه های اجتماعی تاثیر خواهد داشت.

ما در مقاله ای به صورت کامل در مورد بهترین گوشی برای عکاسی و فیلمبرداری توضیح دادیم و نمونه هایی معرفی کردیم که در این زمینه، برترین عملکرد را دارند.

اما به صورت خلاصه تر، کمی توضیحات راجع به عملکرد گوشی ها در عکاسی و فیلمبرداری توضیح خواهیم داد.

متاسفانه برخی از افراد برای تعیین کیفیت فیلمبرداری و عکاسی، از عدد پیکسل آن استفاده می‌کنند. البته این یکی از فاکتورهای مهم در تعیین کیفیت دوربین هست، اما کافی نیست، بلکه در کنار آن باید موارد دیگری هم در نظر گرفته شود، از جمله آنها، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • گشودگی لنز و دریچه دیافراگم: گشودگی لنز و دریچه دیافراگم برای عکاسی از محصول بسیار حائز اهمیت است. در واقع هر چقدر گشودگی دریچه دیافراگم بیشتر باشد، عملکرد آن در فوکوس روی سوژه و کاهش عمق میدان تاثیر مثبت خواهد داشت.
  • عدد پیکسل: برای تعیین کیفیت دوربین فیلمبرداری و عکاسی، یکی از ملاک هایی که در نظر می‌گیرند، تعداد واقعی پیکسل است. در هر گوشی این میزان متفاوت است و در برخی از مدل ها، این عدد واقعی نیست.
  • مقدار زوم اپتیکال: قطعا یکی از ویژگی های مهم هر دوربین، باید میزان زوم آن بدون افت کیفیت تصویر باشد. طبیعتا هر چقدر مقدار زوم بیشتر باشد، دوربین بهتری خواهیم داشت.
  • وجود لرزشگیر: برای فیلمبرداری جهت تولید محتوا، نیاز به انتخابی داریم که لرزشگیر داشته باشد. چون برخی از افراد به خاطر اینکه لرزش طبیعی دستشان زیاد است، مجبورند فیلم هایی که می‌گیرند را ادیت کنند. اما با وجود لرزشگیر، لرزش کمی از دست به دوربین منتقل می‌شود و در نتیجه تصاویر بهتر و باکیفیت تری خواهیم داشت.
  • کیفیت فیلمبرداری: درصد بالایی از محتواهای اینستاگرام ( بالغ بر 90 درصد) ویدئویی هستند. بنابراین باید دوربین گوشی از کیفیت بالایی برخوردار باشد و بتواند در بالاترین کیفیت یعنی 4K تصویربرداری کند.

بنابراین باید سمت گوشی برویم که از نظر موارد بالا مورد تایید باشد و بتواند نیازهای تصویربرداری ما را برطرف کند. در این صورت، دیگر به دوربین حرفه ای برای عکاسی و فیلمبرداری نیاز نخواهد بود.

حتی در برخی از موارد، برای عکاسی صنعتی نیز از دوربین گوشی موبایل استفاده می‌کنند، چون کیفیت خوبی ارائه می‌دهد.

باتری قدرتمند

قطعا یکی از ملاک های برتری بهترین گوشی برای تولید محتوا، عملکرد باتری آن است. هر چقدر گوشی موبایل دارای باتری قدرتمندتری باشد، بازدهی بیشتری برای تولید محتوا به ما خواهد داد و ما می‌توانیم به صورت بی وقفه و طولانی مدت، تولید محتوا کنیم.

ظرفیت باتری، در این مورد نشان می‌دهد که میزان شارژدهی موثر آن چقدر است. قطعا هرچقدر ظرفیت باتری بیشتر باشد، عملکرد آن بهتر خواهد بود.

مورد بعدی، پشتیبانی از شارژ سریع است. چون بلافاصله ما نیاز داریم در مدت زمان کوتاهی، گوشی را شارژ کنیم و از آن برای تولید محتوا، بهره ببریم. بسیاری از گوشی های پرچمدار برندها، از تکنولوژی شارژ سریع پشتیبانی می‌کنند.

در این مورد، اگر انتخاب شما گوشی هایی باشد که در زمینه باتری، عملکرد ضعیفی دارند، ممکن است در وسط تولید محتوا کارتان لنگ بماند. فرض کنید یک کلاس آموزشی آنلاین برگزار می‌کنید و این کلاس به طول می‌انجامد، اما به خاطر تمام شدن باتری، مجبورید کلاس را به تعویق بیندازید. این مشکل وقتی حاد می‌شود که هر دفعه تکرار شود.

به نظر می‌رسد که گوشی هایی که باتری با ظرفیت بالای 4000 میلی آمپر دارند، انتخاب خوبی برای تولید محتوا خواهند بود.

حافظه رم

وجود رم باکیفیت در گوشی های موبایلی که قرار است برای تولید محتوا مورد استفاده قرار بگیرند، ضروری است. رم تاثیر مستقیم در پردازش و اجرای بدون وقفه برنامه های گوناگون دارد، بنابراین در صورتی که حافظه رم پایین باشد، در صورت استفاده همزمان از چند برنامه، سرعت گوشی افت پیدا می‌کند و مورد بعدی که باید انتظارش را بکشید، داغ شدن بیش از اندازه صفحه گوشی خواهد بود.

معمولا گوشی هایی که دارای رم 6 تا 8 گیگابایتی هستند، برای تولید محتوا مناسبند و می‌توان با استفاده از آن برنامه های ویرایش تصویر یا ادیت ویدئو را بدون مشکل باز کرد.

برخی از برنامه های ویرایشگر ویدئو، حجم زیادی از حافظه رم را در هنگام اجرا اشغال می‌کنند و به همین دلیل، با افت سرعت کلافه کننده روبرو می‌شویم. این افت سرعت، قطعا تاثیرات منفی خود را در پی خواهد داشت.

حافظه ذخیره سازی

چیزی که برخی با مورد سوم اشتباه می‌گیرند، حافظه ذخیره سازی است. حافظه رم با ذخیره سازی متفاوت است، و به میزان فضایی گفته می‌شود که می‌توان محتواهای تصویری و اسناد با فرمت های مختلف را در آن ذخیره سازی کرد.

با توجه به اینکه تصاویر و ویدئوها حجم قابل توجهی در تولید محتوا می‌گیرند، به نظر می‌رسد حداقل حافظه ذخیره سازی مورد نیاز برای تولید محتوا، 128 گیگابایت باشد.

البته عملکرد گوشی در فشرده سازی محتوا نیز در این زمینه تاثیر دارد. گوشی های آیفون از فناوری پشتیبانی می‌کنند که بدون افت کیفیت، می‌تواند حجم تصاویر و ویدئوها را کاهش دهد. بنابراین معمولا حافظه آنها به همین راحتی ها پر نمی‌شود.

گرافیک

طبیعتا برای اینکه برنامه های ادیت عکس و فیلم را به راحتی و بدون افت سرعت باز کنید، در کنار حافظه رم، نیاز به گرافیک خوب هم دارید. پس بهترین گوشی برای تولید محتوا، باید گرافیک قابل قبولی داشته باشد.

توجه داشته باشید که گرافیک نقش تعیین کننده ای در رندر خروجی ویدئوهای شما خواهد داشت. یعنی هرچقدر گرافیک بالاتر باشد، رندر سریعتری از خروجی ویدئوی ادیت شده خواهید گرفت و بالعکس.

صفحه نمایش بزرگ

قطعا صفحه نمایش بزرگ، یک برگ برنده در مورد گوشی هایی است که برای تولید محتوا مورد استفاده قرار می‌گیرند. با این ویژگی دست بازتری برای ادیت و مشاهده محتوا دارید.

در بین مولفه های تعیین بهترین گوشی برای تولید محتوا، به 6 مورد مهم اشاره کردیم. علاوه بر این 6 مورد، شما باید گوشی را انتخاب کنید که خوش دست باشد، یعنی به راحتی بتوانید از آن استفاده کنید و در استفاده دراز مدت، باعث خستگی دست و انگشتان شما نشود.

حالا وقت آن رسیده که بر اساس معیارهای نامبرده، به معرفی چند مدل گوشی محبوب و پرطرفدار برای تولید محتوا بپردازیم:

معرفی بهترین گوشی برای تولید محتوا؛ از مقرون به صرفه تا پرچمدار

گوشی هایی که در لیست ما قرار می‌گیرند، همگی از ویژگی هایی که در بالا گفتیم، پیروی می‌کنند. یعنی دارای دوربین خوب، حافظه بزرگ، رم قدرتمند، گرافیک بالا و صفحه نمایش عریض هستند. بنابراین نباید توقع داشته باشیم گوشی هایی با قیمت خیلی پایین در این لیست حضور داشته باشند. تلاش ما بر این بوده است که از کمترین قیمت شروع کنیم و به گوشی هایی با قیمت بالاتر برسیم.

بنابراین با توجه به بودجه ای که دارید، این گوشی ها می‌توانند انتخاب شما باشند:

1- گوشی سامسونگ گلکسی A54 ( قیمت حدودی: 18 میلیون تومان)

ارزان ترین گوشی که در لیست بهترین گوشی برای تولید محتوا قرار می‌گیرد، یکی از محبوب ترین گوشی های میان رده سامسونگ هم هست.

در ابتدا دوربین آن را بررسی کنیم و ببینیم که چه ویژگی هایی دارد؟

گلکسی A54 دارای سه ماژول دوربین در پشت است که شامل دوربین اصلی، دوربین واید و دوربین ماکرو می‌باشد که به ترتیب 50 مگاپیکسل، 12 مگاپیکسل و 5 مگاپیکسل کیفیت دارند. دوربین سلفی هم یک دوربین 12 مگاپیکسلی است.

دوربین ماکرو برای ثبت جزئیات یک سوژه به شما کمک خواهد کرد و دوربین واید، به منظور گستردگی فضای تصویر روی این گوشی تعبیه شده است.

این نوید را به شما بدهیم که با این گوشی 14 میلیون تومانی، قابلیت فیلمبرداری 4K را هم خواهید داشت و می‌توانید ویدئوهای بسیار باکیفیتی بگیرید و آن را در صفحه مجازی مربوط به کسب و کار خود منتشر کنید.

از دوربین و کیفیت تصویربرداری گلکسی A54 که بگذریم، باید گفت عملکرد باتری آن هم فوق العاده است. پشتیبانی از یک باتری 5000 میلی آمپری نشان می‌دهد که بازدهی خوبی در طول روز خواهد داشت و به صورت معمول، 1 روز و نیم شارژ نگه می‌دارد. همچنین باتری این گوشی از فناوری شارژ سریع تا حداکثر 25 وات پشتیبانی می‌کند.

گوشی موبایل سامسونگ گلکسی A54 در دو نوع 128 و 256 گیگابایتی عرضه می‌شود که به ترتیب، می‌توانند رم 6 تا 8 گیگابایتی داشته باشند. بنابراین هیچ مشکلی از نظر پردازش برنامه ها و همچنین فضای ذخیره سازی در این گوشی وجود نخواهد داشت.

یک گوشی خوش دست و سبک که یک صفحه نمایش 6.4 اینچی هم دارد و یک گزینه عالی و مقرون به صرفه برای تولید محتوا به شمار می‌رود.

این گوشی با توجه به آخرین به روز رسانی این مقاله ( اواخر فروردین ماه 1403) حدود 13.5 الی 14 میلیون تومان قیمت دارد که البته با توجه به نوسانات بازار، ممکن است قیمت آن کم یا زیاد شود.

قطعا اگر با محدودیت بودجه روبرو هستید، بهترین گوشی که در این رنج می‌توانید بخرید، همین گلکسی A54 سامسونگ خواهد بود.

2- گوشی شیائومی 13 تی ( قیمت حدودی: 23 میلیون تومان)

 

مورد بعدی، یک گوشی از برند شیائومی خواهد بود؛ یعنی گوشی شیائومی 13 تی که یکی از پرچمداران پایه این برند به شمار می‌رود.

گوشی های شیائومی (xiaomi) همیشه به امکانات و قابلیت های فوق العاده خود معروفند. این باعث می‌شود که اغلب گوشی های شیائومی را بتوانیم برای تولید محتوا نیز استفاده کنیم.

گوشی شیائومی 13 تی، از نظر امکانات به گوشی های پرچمدار برندهای دیگر بسیار نزدیک است و با این رنج قیمت، شاید بهترین گوشی برای تولید محتوا باشد.

یک نمایشگر 6.67 اینچی در کنار باتری لیتیومی 5000 میلی آمپری نشان می‌دهد که این دوربین، از استانداردهای اولیه برای کاربرد مورد انتظار ما برخوردار است.

در کنار صفحه نمایش عریض و باتری قدرتمندی که دارد، باید به حافظه 256 گیگابایتی آن اشاره کرد که در دو نوع رم 8 گیگابایتی و رم 12 گیگابایتی عرضه می‌شود. علت اختلاف قیمت مدل های گوشی شیائومی 13 تی در بازار، به خاطر تفاوت در رم آن است.

برای تصویربرداری، گوشی شیائومی 13 تی عملکرد فوق العاده ای دارد. در پشت گوشی، سه ماژول دوربین تعبیه شده اند که به ترتیب دوربین اصلی، دوربین اولتراواید و دوربین تله فوتو هستند. دوربین اصلی و دوربین تله فوتو 50 مگاپیکسلی و دوربین اولتراواید 12 مگاپیکسلی است.

دوربین تله فوتو 50 مگاپیکسلی با f/1.9 نوید این را می‌دهد که می‌توانیم عکاسی از سوژه را با زمینه تار و فوکوس فوق العاده انجام دهیم و خروجی همانند دوربین های حرفه ای، باشد. همچنین شما می‌توانید با استفاده از گوشی شیائومی 13 تی، فیلمبرداری را با کیفیت 4K انجام دهید.

حسن ختام تعریف و تمجید از این گوشی شیائومی را پشتیبانی از تکنولوژی شارژ سریع آن قرار دادیم. جایی که می‌توان گفت در 42 دقیقه، زمان نیاز است تا باتری مجددا به 100 درصد شارژ باز گردد که عملکرد بسیار فوق العاده است.

3- گوشی گلکسی اس 23 اف ای سامسونگ ( قیمت حدودی: 25 میلیون تومان)

شاید قرارگیری این گوشی سامسونگ بعد از گوشی شیائومی تی 13 کمی توی ذوق بزند، چون قیمت بالاتری دارد، اما امکانات آن به نسبت شیائومی ضعیف تر است.

اما به هر حال، گوشی گلکسی اس 23 اف ای، یکی از بهترین گوشی های رنج 25 تا 30 میلیون برای تولید محتوا است. قابلیت های خوبی همچون فیلمبرداری 4K دارد که شما را در زمینه تصویربرداری راضی خواهد کرد.

همچنین وجود لرزشگیر اپتیکال، سبب می‌شود که تصاویری بدون لرزش ثبت کنید که در نتیجه، کیفیت خروجی ویدئوهای آن دوچندان خواهد شد.

در مورد دوربین های این مدل گوشی سامسونگ، باید که پشت گوشی، 3 ماژول دوربین طراحی شده است. یک دوربین اصلی، یک دوربین واید و یک دوربین تله فوتو که به ترتیب 50 مگاپیکسل، 12 مگاپیکسل و 8 مگاپیکسل کیفیت دارند.

گوشی S23 FE دارای یک باتری لیتیومی 4500 میلی آمپر است که از فناوری شارژ سریع تا 25 وات پشتیبانی می‌کند. همچنین این گوشی قابلیت پشتیبانی از شارژ بی سیم را نیز دارد.

صفحه نمایش اس 23 اف ای، 6.4 اینچی است که برای تولید محتوا و ادیت ویدئو یا تصاویر، جای مانور کافی برای ما خواهد داد. همچنین، از یک رم 8 گیگابایتی برخوردار است و در دو نوع حافظه 128 و 256 گیگابایتی به بازار عرضه می‌شود.

این گوشی را می‌توان یک گوشی میان رده با امکانات خوب برای تولید محتوا دانست که با توجه به آخرین به روز رسانی این محتوا ( فروردین 1403) قیمتی در حدود 25 میلیون تومان دارد که البته بسته به نوع حافظه ذخیره سازی، قیمت آن کم یا زیاد خواهد شد.

این محتوا به زودی به روز رسانی خواهد شد و مدل های جدید گوشی برای تولید محتوا را در آپدیت های بعدی، معرفی خواهیم کرد.

جمع بندی و سخنان پایانی

در این مقاله سعی کردیم، چند مورد از بهترین گوشی برای تولید محتوا را خدمت شما معرفی کنیم. با توجه به اینکه قیمت مقوله مهمی در انتخاب کاربران است، سعی کردیم از کمترین قیمت به بیشترین قیمت معرفی را انجام دهیم که انتخاب بر این اساس راحت تر صورت بگیرد.

در لیست بالا، معیارهایی که برای انتخاب بهترین گوشی برای تولید محتوا در نظر گرفتیم، بر اساس مواردی بود که در بالا به آن اشاره کردیم. امیدواریم از این مطلب به اندازه کافی لذت برده باشید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خروج از نسخه موبایل