آموزش عکاسی عروس و داماد [ در 13 مرحله]

در این محتوا به آموزش عکاسی عروس و داماد خواهیم پرداخت، با ما همراه باشید.

یکی از به یادماندنی ترین روزهای زندگی یک زن و شوهر، روز مراسم عروسی آنها است. برای همین، آنها دوست دارند که این لحظات از نگاه لنزهای دوربین، ثبت شود و بتوانند تا سال های سال با دیدن این عکس ها، یاد و خاطره روز به یادماندنی عروسی خود را زنده کنند.

با توجه به اینکه عکاسی از عروس و داماد یکی از شاخه های پرتقاضا است و می‌تواند درآمد خوبی برای صاحبان آتلیه و استودیو عکاسی صنعتی و تبلیغاتی داشته باشد، در این مطلب از آکادمی استودیو ساترین، میخواهیم با آموزش عکاسی عروس و داماد، بستر را برای درآمد شما فراهم کنیم.

اگر مایل هستید بدانید که چگونه باید از عروس و داماد عکاسی کرد؟ باید قدم به قدم با ما همراه باشید در آموزش عکاسی عروس و داماد!

نکات و ترفندهای آموزش عکاسی عروس و داماد

قدم به قدم با آموزش عکاسی عروس و داماد

عکاسی عروس و داماد، جزء دسته های عکاسی پرتره به شمار می‌رود که در آن ممکن است سوژه یک نفر یا دو نفر باشند. معمولا در آموزش عکاسی عروس و داماد، موارد زیر بیان می‌شود:

  • آموزش ژست صحیح عروس و داماد؛
  • آموزش نورپردازی صحیح؛
  • آموزش تنظیم صحیح دوربین؛
  • آموزش کادر بندی اصولی؛
  • آموزش سبک های عکاسی از عروس و داماد؛

با توجه به اینکه تمامی موارد فوق را باید فرا بگیرید، در این مقاله سعی کردیم که تمامی نکات مربوط به آنها را بگنجانیم تا شما در آموزش عکاسی عروس و داماد تبدیل به یک فرد حرفه ای و کاربلد شوید.

عکاسی عروس و داماد، هم در فضای باز انجام می‌شود و هم در فضای بسته، اما در مرحله اول، آموزش ما در برگیرنده نکاتی از عکاسی در فضای باز خواهد بود.

آموزش عکاسی از عروس و داماد در فضای باز

معمولا در ایران، برای عکاسی از عروس و داماد، بیشتر از باغ ها و بوستان ها استفاده می‌شود و با کرایه این نوع مکان ها، می‌توان یک محیط خوب برای عکاسی داشت.

قطعا عکاسی در فضای باز به خاطر پراکندگی یا عدم کنترل نور بسیار سخت تر از عکاسی استودیویی است. اما با نکاتی که به شما منتقل می‌کنیم، دیگر بابت این موضوع نگرانی نخواهید داشت و می‌توانید با رعایت چند ترفند، مشکل نور را برطرف نمایید و تصاویر خوبی ثبت نمایید.

آموزش عکاسی از عروس و داماد در فضای باز

در عکاسی فضای باز، ممکن است چند زمان مورد درخواست عروس و داماد باشد:

  • لحظات طلوع سپیده دم؛
  • لحظات غروب آفتاب؛
  • لحظات شب؛

در غیر اینصورت، بهترین زمان برای عکاسی از عروس و داماد، موقعی است که آفتاب از آسمان خارج شده است ولی بیشترین نور را داریم. یعنی گلدن تایم عکاسی که ساعتی قبل غروب و ساعتی بعد از طلوع آفتاب رقم می‌خورد و کمتر از یکساعت به طول می‌انجامد.

پس اگر می‌خواهید در بهترین زمان از نظر نور، عکاسی را انجام دهید، باید برنامه ریزی دقیقی انجام دهید و حتما عروس و داماد نیم ساعت تا یکساعت قبل از گلدن تایم باید در صحنه حاضر باشند و برای عکاسی بدون استرس مهیا شوند.

حالا بیایید قدم به قدم، با آموزش عکاسی عروس و داماد پیش برویم:

1- محیط عکاسی را هماهنگ کنید!

در وهله اول، باید محیطی که قرار است عکاسی از عروس و داماد در آن انجام شود، مشخص شده و برای حضور در تایم مشخص هماهنگی های لازم صورت بگیرد. این موضوع می‌تواند بر عهده عروس و داماد باشد، اما معمولا یک آپشن است که استودیوها یا آتلیه ها مکان آن را پیشنهاد می‌دهند.

پس در هر صورت، باید مکان عکاسی از قبل مشخص و برای ساعت مناسب عکاسی رزرو شود. حالا بعد از مشخص شدن آن، باید بتوانید قبل از شروع فرآیند عکاسی به آنجا رفته و محیط را برای عکاسی با استفاده از تجهیزات مورد نیاز خود آماده کنید.

2- زمان عکاسی را مشخص کنید!

همانطور که خدمتتان عرض کردیم، خود عروس و داماد ممکن است تایم عکاسی خودشان را مشخص کنند، اما در غیر اینصورت با توجه به نور مناسب در ساعات گلدن تایم، سعی کنید زمان عکاسی را برای این تایم تنظیم نمایید.

بعد از آن، با عروس و داماد هماهنگ کنید که حتما نیم ساعت یا یکساعت زودتر در باغ حضور داشته باشند تا هم استرس کمتری داشته باشند و هم بتوانید آنها را برای عکاسی آماده نمایید.

تنظیم نور در عکاسی عروس و داماد

3- دوربین مناسب را انتخاب نمایید!

بهترین دوربین هایی که در سال های اخیر می‌توان برای عکاسی استفاده کرد، دوربین های برند کانن، سونی، فوجی و نیکون است.

از بین مدل های موجود در این برندها، بهترین گزینه از نظر ما دوربین های زیر خواهند بود:

  • دوربین Sony R4
  • دوربین Canon R5

این دوربین ها بدون آینه هستند و از جدیدترین و بهترین مدلهای دوربین برای عکاسی به شمار می‌روند.

4- لنز مناسب را برگزینید.

هر دوربین برای اینکه بتواند مطابق نیاز ما عکاسی را انجام دهد، با وجود یک لنز تکمیل می‌شود. پس در انتخاب لنز باید دقت کرد و مناسب سبک و سیاق هدف عکاسی، آن را برگزید.

با توجه به اینکه در بالا گفتیم عکاسی از عروس و داماد جزء عکاسی های پرتره به شمار می‌رود، پس باید لنزی انتخاب شود که مناسب عکاسی پرتره باشد.

معمولا لنزهای نرمال به تله، گزینه های خوبی برای عکاسی عروس و داماد خواهند بود.

مدل لنزهای زیر، پیشنهاد ما برای عکاسی عروس و داماد هستند:

  • لنزهای 70-200
  • لنز پرایم 50 میلی متری
  • لنز پرایم 85 میلی متری

به جهت عکاسی از عروس و داماد در فضای باز، باید عمق میدان و f کمتری باشد تا بوکه بیشتری در پس زمینه ایجاد گردد.

5- تجهیزات کمکی نور را حتما دم دست داشته باشید!

برای عکاسی فضای باز از عروس و داماد، می‌توانید از نور مصنوعی هم استفاده کنید، اما با استفاده از نور طبیعی هم می‌توان عکس های خوبی گرفت به شرط اینکه نسبت به نور محیط آگاهی داشته باشید و زاویه مناسب نسبت به خورشید را انتخاب نمایید.

برای کنترل نور خورشید، از دیفیوزر و رفلکتور استفاده کنید. این دو وسیله، منبع نور نیستند اما کمک خوبی به ما می‌کنند تا بتوانیم نور را به صورت مدیریت شده، به سوژه های خود بتابانیم.

6- سبک عکاسی را تعیین کنید.

با نظرخواهی از عروس و داماد، ببینید چه سبکی برای عکاسی دوست دارند؟ آیا سیک رئال مد نظر آنها است؟ یا بیشتر سبک کلاسیک دوست دارند؟

بعد از اینکه سبک عکاسی مشخص شد، تکلیف شما هم مشخص خواهد شد و ذهنتان در آموزش عکاسی عروس و داماد، چهارچوب پیدا خواهد کرد.

7- عروس و داماد را برای عکاسی مهیا کنید.

عکاسی از عروس و داماد ممکن است قبل از مراسم عروسی یعنی درست در روز برگزاری مراسم انجام شود، یا در روزهای دیگر! که البته معمولا عکاسی ها در همان روز عروسی انجام می‌شود و به همین دلیل، عروس و داماد، استرس زیادی دارند.

برای کاهش این استرس بکوشید و سعی کنید با ایجاد انرژی مثبت و همچنین دور کردن عوامل مزاحم ( مثل گوشی همراه) استرس را از آنها دور کنید تا در بهترین شرایط برای عکاسی مهیا شوند.

اگر لباس آنها نیاز به مرتب شدن دارد، از افراد استودیو یا همراهان خودشان کمک بگیرید و این موضوع را حل کنید. حالا که عروس و داماد آماده شدند، باید طبق سبک عکاسی، ژست های مختلف را به آنها پیشنهاد بدهید.

8- چند ژست دو نفره برای عکاسی به آنها پیشنهاد بدهید!

در اینترنت و اینستاگرام، ژست های عکاسی عروس و داماد به وفور یافت می‌شوند. چند مورد از آنها را به عروس و داماد پیشنهاد بدهید و بگذارید خودشان این ژست ها را انتخاب کنند.

بعد از انتخاب ژست ها، شما باید آنها را راهنمایی کنید تا در وضعیت مناسبی قرار بگیرند و برای عکاسی آماده شوند.

در طراحی ژست در آموزش عکاسی عروس و داماد، معمولا باید دست عروس بالاتنه و دست داماد پایین تنه ( یعنی دور کمر) عروس باشد و این نکته را حتما به خاطر داشته باشید.

آموزش ژست عکاسی عروس و داماد

همچنین از شکست دست ها و مفصل ها برای ژست عکاسی عروس و داماد استفاده کنید و زیبایی تصاویر را دوچندان کنید.

هرچقدر دستها معلوم تر باشد، می‌توانیم تصاویر بهتر و هدفمندتری از عروس و داماد ثبت کنیم.

9- فاصله سوژه ها با پس زمینه را بیشتر کنید.

برای ایجاد عمق میدان و همچنین ایجاد تمایز بیشتر بین بکگراند و سوژه، سعی کنید عروس و داماد را نسبت به بک فاصله بیشتری بدهید.

10- زاویه درست نسبت به خورشید انتخاب کنید.

حالا همه چیز برای ثبت تصاویر به یادماندنی، مهیا است. حالا باید یک زاویه مناسب نسبت به نور خورشید انتخاب کنید.

اگر صورتها تیره بود با یک نور کمکی یا رفلکتور، باید آن را اصلاح کنید. همچنین می‌توانید از نور فلش برای از بین بردن سایه ها استفاده کنید.

11- فرمت عکاسی را تنظیم نمایید.

همانطور که بارها به آن اشاره کرده ایم، فرمت (RAW) بهترین فرمت برای عکاسی است که امکان ویرایش بهتر را در ادیت های پس از عکاسی فراهم می‌کند.

فرمت raw دقیقا همان چیزی را در لپ تاپ یا دستگاه های دیگر به شما می‌دهد که در دوربین ثبت شده است.

12- دوربین را تنظیم کنید.

در آخرین مرحله از آموزش عکاسی عروس و داماد، باید تنظیمات دوربین را به صورت صحیح انجام دهید.

تنظیمات پیشنهادی ما برای دوربین در عکاسی عروس و داماد:

  • سرعت شاتر را روی 1.125 تا 1.800 تنظیم نمایید تا سرعت عکاسی بالا باشد.
  • دیافراگم نباید بالا باشد تا بتوانیم پس زمینه تار تری ایجاد کنیم. پس بین 2.8 تا 4 تنظیم نمایید.

حالا که همه چیز مهیا است:

13- یک دو سه، لبخند بزنید….. چیک!

امیدواریم از این مطلب در مورد آموزش عکاسی عروس و داماد لذت برده باشید و بتوانید از آن استفاده کنید و عکس های به یادماندنی در بهترین روز عروس و داماد ثبت نمایید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا